Subscribe to our mailing list

Mil Constructions, HQ Warehouse Office

WAREHOUSE OFFICE FITOUT
Approached by one of our preferred builders Mil Constructions, Doherty Design Studio designed the fit-out of their HQ warehouse in Fairfield, converting the large open space to a functional workshop complete with offices and break out areas. The design references the company's work through the use of raw building materials applied in a refined way, with details that reference their brand identity - plywood and chipboard walls, ply cabinetry and shelving, with a meeting room table made from recycled timber and structural steel. Doors were painted bright orange to represent "high vis" builders clothing, and the risers on the staircase painted in different shades of "Mil green".

Builder – Mil Constructions (owner-builder)
Photographer - Lisbeth Grossman

Recognition - DULUX COLOUR AWARDS 2015 (Finalist)

Project completion – 2015

 

Image 1 of 7