Subscribe to our mailing list

Sandringham Residence

The brief from the client was to convert the double-fronted weatherboard into a fun, energetic home with more space and lots of colour that enabled the growing family to remain in their home for years to come. The renovation extended the existing home to include 4 bedrooms, a study and open-plan living area.

The inspiration for the interior design was to reflect a simple, utilitarian aesthetic that plays with materiality and bold graphic shapes in robust finishes injected with strong blocks of colour.

We collaborated with Techne Architects to bring this rundown weatherboard cottage to life.

 

Houses Awards 2014 - Shortlisted

IDEA Awards 2014 - Shortlisted

Australian Interior Design Awards 2014 - Shortlisted

 

Photographer: Derek Swalwell

Image 1 of 12